Belépés
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép
A vízi közlekedés hatékony kontrollja az intelligens technológia segítségével!

A távol üzemelő gépi berendezések üzemelésének kontrollja az üzemeltető alapvető érdeke. A kezelő személye, munkaideje, az üzemelés paraméterei, az üzemanyag fogyasztás, haladási útvonal és sebesség folyamatos figyelemmel kísérése a szervezésen túl az ellenőrzés eszközrendszere is.

Ebben segít a 3B rendszer mely eltárolja, továbbítja, feldolgozza, archiválja az üzemelés paramétereit.üzemelési fordulatszám intervallumának listázásával a megadott fogyasztási norma szerinti mennyiség pontos meghatározását.

Ellenőrizheti a segédberendezések (pl. kazán) üzemelési idejét, üzemanyag felhasználását.

Spóroljon cégének a 3B rendszer segítségével!

Személyszállításban a sétahajókat, kompokat utaztatási szolgáltatásként, árufuvarozás esetében főleg a teherhajókat és tolóhajókat, míg speciális hajók esetében a kotró és egyéb feladatokat ellátó hajókat üzemeltető cégek lehetnek a potenciális partnereink.

A
3B Info-V1 segítségével, a hajóval történő munkavégzés kihasználtságáról, az egyes munkaállapotokról adatokat gyűjthet és Ön szöveges üzenetet küldhet a hajó vezetőjének.
Területhatárokat jelölhet ki, melyek vonatkozóan kaphat információkat. (Pl mely hajók tartózkodnak a kijelölt területen, mikor lépett be-ki, stb.)


Az általunk kifejlesztett
3B technika több mint egy GPS nyomkövető rendszer!

A 3B rendszer egy adatgyűjtő, adat továbbító egység mely lehetővé teszi egy időben több mint 30 féle paraméter, állapot érzékelését, mérését kifejezetten az Ön által meghatározott szempontok elvárások szerint. Csak az és úgy és olyan gyakorisággal kerül rögzítésre, feldolgozásra melyiket, és ahogy Ön megjelöli.

A beérkezett adatokról készített statisztikai feldolgozást, diagramot tetszőleges gyakorisággal elérheti, megnézheti, letöltheti, elemezheti. A felhasználói program bármikor, bárhonnan elérhető, használható. A programból az Ön gépére-hajójára vonatkozó adatok exportálhatóak a további ügyviteli, számviteli feldolgozás számára.

A kész statisztikai táblázatok mellett elemezheti akár egy másodperces megjelenítéssel is az adatokat. A diagramokon tetszőleges paraméterek állíthatóak be így van lehetőség az összefüggések vizsgálatára is.

Miként segít Önnek még a 3B rendszer?

A 3B rendszer értesítést, riasztást küld az Ön számára mindazokról az adatokról, állapotokról, összefüggésekről, amelyeket Ön meghatároz. A beállított értékek (pl. „motor hűtővíz hőmérséklet túl magas”, vagy „az adott motorfordulatszámnál az olajnyomás túl alacsony”, vagy „nincs motorüzemelés, de csökken az üzemanyagszint” stb.)

A meghatározott állapot, összefüggés esetén az elküldött riasztásokat naplózza a rendszer így az intézkedésre kijelölt  munkatárs reagálása is ellenőrizhető.

 


Vitorlások, motorcsónakok, kompok, vízi személyszállítás, halászat

Szolgáltatásainkat minden olyan vállalatnak ajánljuk, ahol munkaeszközként, árufuvarozásra, személyszállításra, vagy szórakoztatási célra kisebb vagy nagyobb hajótípusokat vesznek igénybe.


Vegye fel a kapcsolatot velünk, s élvezze a 3B rendszer vízi közlekedéshez nyújtott szolgáltatásait!

Vissza a listához

témakörök:

Honlapkészítés Honlapkészítés