Belépés
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép
Költség-csökkentés a hatékony flottakövetés és áruvédelem segítségével!

Flottakövetés és áruvédelem a kiszámíthatóság és a megtakarítás jegyében
Figyelem! Az általunk kifejlesztett Business Black Box több mint egy GPS nyomkövető rendszer!

Napjainkban a flottakövetés nem csupán arról szól, hogy Ön tudja, mikor, hol jártak vagy álltak a járművei. Amire a cégünk által életre hívott rendszer képes, egy roppant összetett szisztéma, melynek lényege, hogy Ön a flottaüzemelési kiadásokból egyértelműen ki tudja szűrni, hogy melyek feleslegesek. Cégünk iparág-specifikus megoldásokat kínál, bármekkora is a vizsgált flotta, a védeni kívánt áru. Hogy Ön is lássa, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban, az alábbiakban konkrét példákon keresztül bemutatjuk a 3B rendszer legáltalánosabb funkcióit. Ne feledje, mi minden eshetőségben állunk rendelkezésére, így ha Önnek egyedi igényei vannak, tárja elénk, s mi orvosoljuk problémáját!

Pénz, idő, energia – Önnek olyan sok van belőlük, hogy pocsékolhatja azokat?

Ugye nem? A Business Black Box rendszernek köszönhetően Ön rengeteg pénzt takaríthat meg vállalkozásának, releváns, valós információkat kaphat a flottája állapotáról, alkalmazottai megbízhatóságáról, s kapott adatokból könnyen áttekinthető nyilvántartásokat készíthet. Bármilyen rendhagyó eseményről Ön riasztás útján értesülhet, mely vagy sms-ben, vagy online érkezik Önhöz. A gépjármű vezetőjével pedig egy átlátható, könnyen használható infopult segítségével tud információkat megosztani.

Ön mint egy árufuvarozó cég ügyvezetője, nyilvánvalóan nemcsak arról szeretne tudni, hogy milyen útvonalon haladt gépjárműve, tett-e gyanús kitérőket, vagy történt-e megkérdőjelezhető üzemanyag fogyasztás. Ezek mind-mind lényeges információk, de az általunk kifejlesztett sokoldalú berendezés ennél jóval többre képes! Bizonyára Önnek ismerős, amikor „leesnek” a kamionról az áruk. Rendszerünk könnyedén ki tudja szűrni az efféle esetleges visszaéléseket, a raktérajtó nyitódását-záródását érzékelő funkció jóvoltából. Ön szemmel tarthatja a raktér hőmérsékletét is, amely hűtött áru szállításakor különösen lényeges opció.
Ez még nem minden!A rendszerbe integrált térképen Ön egyszerűen bejelölheti az útvonalat, melynek elhagyása (az illegális lerakodóhelyeket), melyek megközelítése esetén a rendszer riasztást küld. Fontos lehet még az alul-, illetve túlterhelés-mérés, s a sebességfigyelés, mely lehetővé teszi, hogy Ön elemezze a vezetési stílusokat. Nemcsak a felesleges kitérők, megkérdőjelezhető üzemanyagfelhasználások, árumegcsapolások jelenthetnek Önnek kiesést, illetve költségeket, hanem az egekig szökő telefonszámla is. Az ebből adódó horribilis összeget Ön eddig kénytelen volt kifizetni, hiszen a sofőrökkel muszáj tartania a kapcsolatot, akkor is, ha azok épp külföldi fuvart szállítanak. A mi rendszerünk erre is tudja a megoldást, hiszen zökkenőmentes kommunikációt biztosít Ön vagy az irányító és sofőr között.

Mire használhatja tehát Ön a Business Black Box rendszert az áruvédelem és flottakövetés kapcsán?

Ne higgye, hogy amint kézhez kapja a rendszert, mi visszavonulót fújunk! Minden szükséges beállítást végrehajtunk, Önnek nem kell bajlódnia semmivel. Az adatokat áttekinthető grafikonokon keresztül elemezheti, az információkat bármilyen fájlformátumban megkaphatja, így könnyedén készíthet kimutatásokat, üzemnaplókat! Ez aztán nem semmi, ugye?

A rendszer kérhető funkciói a teljesség igénye nélkül:

 • A raktérajtó nyitás-zárás, illetve a billentés, ürítés számlálása és jelzése,
 • Sebességmérés, vezetési stílus ellenőrzése,
 • Illegális rakodótelepek beiktatása, szűrése,
 • Raktárhőmérséklet figyelése,
 • Üzemanyag kontrollja, fogyasztásmérés,
 • Áruvédelem (tartálysapka, ürítőkompresszor, tartálynyomás, stb. figyelés, árusúly mérése),
 • Magánutak kiszűrése az útvonaltervezés segítségével,
 • Motor-és járműüzemelési adatok (fordulatszám és nyomásértékek mérése, tengelyterhelés kontrollja, vontatmányazonosítás, klíma ellenőrzése),
 • Sofőr azonosító kártyarendszer, áttekinthető infopult,
 • A nem rendeltetésszerű használat gyors, közvetlen kiszűrése,
 • A rendszer a megfigyelt jármű jellegéből adódóan célszerűen van elhelyezve. Ha a külső tápfeszültség valamilyen okból megszűnik, akkor a beépített szünetmentes áramforrás biztosítja egy ideig (jellegből adódan változhat) a zavartalan és pontos üzemelést. Ezt a rendellenességet a rendszer tárolja és értesítést küld az irányítónak.
 • Ha térerő hiány lép fel, akkor ugyan nem tudja elküldeni az adatok, azonban adatgyűjtés továbbra is történik, és ha a térerő helyreáll, akkor az adatok pótlólagosan elküldésre kerülnek, tehát adatvesztés nem történik,
 • Adatexport, szoftveres adatmegjelenítés, riasztás sms-ben vagy e-mailben.


Nemcsak a fuvarozó cégeknek van nyomon követhető flottája, illetve gépjárművei, hanem a kereskedelemmel foglalkozó vállalatoknak is. A területi képviselők, értékesítők munkáját is hatékonyan fogja tudni ellenőrizni rendszerünk segítségével. Lássuk, miben állhat rendelkezésére a berendezés, ha Ön a területi képviselők munkáját szeretné figyelni!

Ön ellenőrizheti, hogy

 • Képviselői az előírtaknak megfelelően tervezik, s hajtják végre útjaikat,
 • Ténylegesen megérkeztek-e a partnerekhez, megbízókhoz,
 • Mennyi időt töltenek egy-egy állomáson,
 • Melyik útjuk hivatalos, s melyik magáncélú,
 • Milyen a vezetési stílusuk, mennyire bánnak kíméletesen járműveikkel, milyen sebességgel haladnak,
 • „Kalandoznak”-e konkurens cégek felé (Ön beállíthat úgynevezett tiltott területeket ezt ellenőrizendő),
 • S számos egyéb esetet is kivizsgálhat, rendszerünk mindenről tájékoztatja Önt!


Mint említettük, rendszerünk nem iparág-specifikus. Nemcsak ehhez hasonló információkat nyerhet általa. Csak egy gyakorlati példa gondolatébresztő gyanánt: a betonmixer a kiindulási koordinátán felveszi a beton alapanyagokat, majd szállítás közben megkeveri a betont. A nagy kérdés az, hogy a kiindulási és a célkoordináta között vajon változik-e a beton mennyisége. Ki veszi azt észre, ha „kanyaronként” 5-10 % beton „kikerül” a gépből? Nos, erre van egy egyszerű megoldásunk! A betonkeverő keverésre és ürítésre más forgásirányt használ. A 3B figyelni a forgásirányt és igény szerint akár értesítést is küldhet, ha ürítés történik!

Ne gondolja, hogy az Ön profilja kifog rajtunk, hiszen bármire találunk megoldást e komplex berendezésnek köszönhetően!

Keressen minket bizalommal, és garantáltan megtaláljuk a megfelelő megoldást az Ön problémájára!

Vissza a listához

témakörök:

Honlapkészítés Honlapkészítés