Belépés
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép
Pontos adatokkal a kiszámítható személyszállításért!

A tömegközlekedés hajnala a középkorban bontakozott ki, s csak a 17. századtól, a városiasodás kezdetével mutatkozott komolyabb igény rá. Bérfuvarozó vállalkozások jöttek létre, de csak közel másfél évszázaddal később, az ipari forradalom hozta el a forgalmi igények megnövekedését. A városok legelső tömegközlekedési eszközei az omnibuszok voltak, a távolsági közlekedésben pedig a vasút kialakulása volt sorsdöntő. A 3B rendszer segítségével a modern technológia immáron a személyszállítást végző gépjárművek és sofőrök munkáját is könnyedén ellenőrizhetővé teszi. A szoftveres adatrögzítő és –továbbító rendszernek köszönhetően cége rengeteg felesleges kiadástól szabadulhat meg! Higgyen a 21. századi technológiának!

A Business Black Box rendszernek köszönhetően Ön releváns, valós információkat kaphat a gépjárművei állapotáról, sofőrjei vezetési stílusáról, alkalmazottai megbízhatóságáról, az üzemanyag és a munkaidő kihasználásáról, a pihenőidő betartásáról, s a kapott adatokból könnyen áttekinthető nyilvántartásokat készíthet. Bármilyen rendhagyó eseményről Ön riasztás útján értesül, mely vagy sms-ben, vagy online érkezik Önhöz, Ön pedig a gépjármű sofőrjével egy átlátható, könnyen használható kezelőfelület segítségével tud információkat megosztani.

Képzeljen el egy olyan berendezést, amely a vizsgált gépjárműre rögzítve napi 24 órában, tetszőleges időintervallumot vizsgálva, bármilyen gyakorisággal képes statisztikai adatokat gyűjteni, továbbítani és feldolgozni Önnek. Ez a rendszer több, mint egy GPS nyomkövető berendezés!

Előzze meg a lopásokat, károkat! Legyen a nap 24 órájában sofőrjei „mellett”!

1.    Autóbuszos személyszállítás megfigyelése, ellenőrzése

A személyszállítás lebonyolításában fontos szerepet töltenek be az autóbuszok. Lényeges, hogy Ön átfogó képet kapjon gépjárművei állapotáról és sofőrjei munkájáról. Az általunk kifejlesztett adatgyűjtő, adattároló, -továbbító és –feldolgozó, -archiváló rendszer segítségével Ön követni tudja, hogy éppen hol járt, vagy az ellenőrzés, megfigyelés pillanatában éppen hol halad a jármű, milyen útvonalon tette meg az útját, s milyen sebességgel közlekedett. De ez még korántsem minden! Rendszerünk segítségével Ön ellenőrizni tudja még többek között a klímahasználatot, a sofőr vezetési stílusát (indokolatlan sebességcsökkenés, kanyarban túl nagy sebesség), az üzemanyag fogyasztást, azt, hogy hányszor áll meg egy adott útvonalon a gépjármű, hányszor nyitja ki az ajtót. Ugye, ezt még Ön sem gondolta volna? Várjuk akár egyedi igényeit is, mi minden problémára megtaláljuk a megoldást!

2.    Taxis személyszállítás megfigyelése, ellenőrzése

A taxis személyszállítás ellenőrzésénél egyéb funkciók is hasznosak lehetnek, hiszen alapvetően különbözik az autóbuszos közlekedéstől. A taxikat lopásvédelemmel láthathatjuk el, s mindezek mellett lényeges, hogy Ön az ajtónyitás számláló segítségével egyszerűen kiszűrheti, hogy a járműben tartózkodik-e valaki, vagy üres. Mivel a sofőr útvonalait is nyilván tudjuk tartani, s  adatgyűjtő, adattároló, -továbbító és –feldolgozó, -archiváló rendszrünk van, Ön könnyebben össze tudja hangolni a személyszállítást, hiszen tudja, melyik alkalmazottja van éppen a legközelebb a kívánt címhez.

A taxisokat napjainkban nem egy támadás éri, ezért beépített támadásjelző funkcióval szolgálunk ügyfeleinknek. Rendszerünkkel ellenőrizheti a késéseket, az üzemanyag állapotát, a sofőrök vezetési stílusát, melyek a gépjármű állapotmegóvását veszélyeztetik (nagy sebességgel bevett kanyarok, hirtelen fékezések, kátyúkba történő rendszeres belehajtás, földúton nagy sebességgel közlekedés, magas fordulatszámon történő közlekedés), a megengedett sebesség betartását. Ne feledje továbbá, hogy egyedi igények esetén is állunk az Ön szíves rendelkezésére!

Mit nyújtunk tehát Önnek a személyszállítás hatékony kontrollja érdekében?

 

 • Sebességmérés, gyorshajtás jelzése, vezetési stílus ellenőrzése,
 • Motor-és járműüzemelési adatok (fordulatszám és nyomásértékek mérése, tengelyterhelés kontrollja, klíma ellenőrzése, stb),
 • Illetéktelen állomáson való megállás jelzése,
 • Lopásvédelem, üzemanyagkontroll,
 • Fusimunka, magánutak kiszűrése,
 • Sofőr azonosító kártya rendszer, áttekinthető kezelőfelület - a rendszerbe kártyaolvasót lehet integrálni és minden sofőr rendelkezik saját kártyával, amely az azonosítást teszi lehetővé. A kezelő könnyedén beállíthatja az éppen aktuális állapotát, például azt, hogy utasra vár (ezért nem dolgozik), vagy éppen szervizben van, pihenőidőt tart stb.,. Különösen fontos, hogy a rendszer riasztjhata Önt, s az irányítót is, ha bármilyen probléma, műszaki hiba lép fel, sípolással és üzenettel.
 • Támadásjelzési funkció,
 • A nem rendeltetésszerű használat gyors, közvetlen kiszűrése,
 • A rendszer megfigyelt jármű jellegéből adódóan célszerűen van elhelyezve. Ha a külső tápfeszültség valamilyen okból megszűnik, akkor a beépített szünetmentes áramforrás biztosítja egy ideig (jellegből adódan változhat) a zavartalan és pontos üzemelést. Ezt a rendellenességet a rendszer tárolja és értesítést küld az irányítónak.
 • Ha térerő hiány lép fel, akkor ugyan nem tudja elküldeni az adatok, azonban adatgyűjtés továbbra is történik, és ha a térerő helyreáll, akkor az adatok pótlólagosan elküldésre kerülnek, tehát adatvesztés nem történik,
 • Adatexport, szoftveres adatmegjelenítés, riasztás sms-ben vagy e-mailben.


Kérje ajánlatunkat még ma!

Vissza a listához

témakörök:

Honlapkészítés Honlapkészítés