Belépés
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép
Előzze meg a brutális károkat! Üzemanyag-kontroll a legkorszerűbb nyomkövető és adatszolgáltató rendszerrel.

Őket már becsapták! Tanuljon más kárából!

A brutális károk elkerülése végett cégünk kifejlesztette korunk egyik leghasznosabb és legkomplexebb rendszerét, mely bombabiztos mutatókkal szolgál Önnek az üzemanyag fogyasztásról és -felhasználásról.

Tudta Ön, hogy egy fuvarozócégnél évente több millió forint mínuszt is okozhatnak az üzemanyag tolvajok? Belegondolt már abba, hogy ez hány kilométerre elegendő üzemanyagot jelent? Döbbenetes, nem igaz? Célunk, hogy az Ön segítségére legyünk abban, hogy ne kelljen ezzel az óriási pénzkieséssel számolnia, s egy-kettőre megszűnjenek az eltulajdonítások az Ön cégénél is. Nem érte még veszteség ezzel kapcsolatban? Úgy van vele, Önnek becsületes dolgozói vannak? Ne legyen naiv! Ki mit őriz, abból él – tartja a mondás, s az Ön sofőrjei is bármikor információkat szerezhetnek a legelterjedtebb trükkökről! Az üzemanyag megcsapolásának ellenőrzése, a kerülőutak nyomon követése, továbbá a sofőr vezetési stílusának kontrollja gyerekjátékká válik az általunk kifejlesztett innovatív adatgyűjtő, adattároló, -továbbító és –feldolgozó, -archiváló rendszernek köszönhetően.

Ha a következő kérdések nagy részére „Igen!” a válasza, Önnek gyorsan professzionális segítségre van szüksége:

  • Úgy véli, gyanúsan „sokat fogyasztanak” fuvarozó járművei?
  • Már szinte retteg az üzemanyag-és telefonszámla érkezése előtt?
  • Megrendelői, ügyfelei gyakran panaszkodnak, hogy túl sokat késik a rakomány?
  • Egyazon útvonalon alkalmazottjai más és más szakaszon, időközönként állnak meg?
  • Némely sofőrök olcsóbban kihoznak egy fuvart, míg másoknál plusz költségek is felmerülnek? Nem tud 100%-ig megbízni a vezetési stílusukban?
  • Szeretné tisztán látni a megtakarításait és az éves költségvetését?
  • Releváns, átlátható adatokra van szüksége a hatékony költség kontrollhoz?


Mi tudjuk a megoldást!

Mégis hogyan élhetnek vissza cége legfontosabb erőforrásával, az üzemanyaggal?
Íme 3 ádáz módszer!

Ahogyan azt bizonyára Ön is tapasztalhatta, a gazdasági helyzet romlik, az üzemanyagárak pedig egyre feljebb mennek, ezért a lopások mértéke is folyamatosan nő. Ezzel párhuzamosan a tolvajok módszerei is egyre kifinomultabbá válnak, noha egyesek még mindig a klasszikus trükkök mellett teszik le voksukat.

Lássuk a legelterjedtebb trükköket!

  • A klasszikus – a klasszikus módszer kvázi mindenki számára ismert. Ez a folyamat annyiból áll, hogy a tolvaj nagyobb mennyiségű üzemanyagot egyszerre csapol le a tankból, leggyakrabban gumicsővel.
  • A furfangos – a következő trükk már kicsit furfangosabb. Tankoláskor az üzemanyagot nemcsak közvetlenül a gépjárműbe, hanem egy saját, külön kannába öntik.
  • A legtrükkösebb – a legtrükkösebb tolvajok menet közben, kis mennyiségben folyamatosan szívják le az üzemanyagot, úgy, hogy megbontják a rendszert egy olyan ponton, ahol alacsony nyomáson halad az üzemanyag áramoltatása.

Ezek persze csak a legismertebb trükkök, számos egyéb módszer létezik a gázolaj esetleges eltulajdonítására. Rendszerünk a legkifinomultabb, legeszesebb tolvajok ellen is hatékony védelmet jelent, beleértve nemcsak a lopásokból eredő károkat, hanem a magánhasználatból, rendellenes vezetési stílusból adódó veszteségeket is! Ebből következően nemcsak a fuvarozó, szállítmányozó cégeknek lehet tökéletes döntés az általunk kifejlesztett rendszer alkalmazása, hanem akár értékesítéssel foglalkozó cégeknek, akik területi képviselőt foglalkoztatnak, építési vállalatoknak, személyi közlekedtetést bonyolító társaságoknak, vagy bármilyen olyan vállalkozásnak, ahol gépjárműre van szükség a munkafolyamat során. Ezek a teljesség igénye nélkül lehetnek: mezőgazdasági erőgépek, teherautók, kisteherautók, buszok, kisbuszok, teher-és személyszállító mozdonyok, kamionok, stb.

Hogyan száll szembe a rendszer az üzemanyag veszteséggel?

Joggal merülhetne fel Önben a kérdés: „Oké-oké, ez mind szép és jó, akkor magyarul egy GPS nyomkövető rendszerről beszélnek?” Nem, az általunk kifejlesztett adatgyűjtő, adattároló, -továbbító és –feldolgozó, -archiváló rendszer, a Business Black Box nem egy GPS nyomkövető berendezés! Ez a rendszer amellett, hogy földrajzi adatokkal is dolgozik, az üzemelési folyamat teljes egészének ellenőrzését, illetve a teljesítménymérést is lehetővé teszi. Forradalmian új szoftveres adatmegjelenítést, adatexportot kínál, amely megkönnyíti az ügyvitelt, s biztosítja Önnek a költségvetés-kalkulációhoz szükséges információkat. Mindezt gyorsan, egyszerűen és óramű pontossággal! Önnek nem kell többet rettegnie az üzemanyagköltségektől, s nem kell tanácstalanul ráncolnia a szemöldökét, hogy vajon miből is eredeztethető a késés, a csúszás, a megrendelői elégedetlenség! Mindent tisztán fog látni, s lesz ideje és energiája azzal foglalkozni, ami előrelendítheti vállalkozását!

Milyen esetekben lehet Önnek szüksége a Business Black Box rendszerre? Lássunk néhány példát!

A vasúti mozdonyok rendelkeznek úgynevezett napi tartállyal. A rendszer pontosan ki tudja mutatni, hogy az aznapi szükségletekből mennyit kellett volna felhasználnia, s mennyit használt ténylegesen a mozdonyvezető. Ha az üzemanyag a napi szükségleten felül hirtelen csökkenésnek indul, akkor ott valószínűleg már valamilyen rendellenességgel állunk szemben. Nem kell azonban egyből embereit okolnia az üzemanyaf veszteségért, hiszen az is megtörténhet, hogy az üzemanyagcső sérült meg. Ön ebben az esetben is pontosan tudni fogja (sms értesítés), hogy mi történt, s hamarjában fog tudni intézkedni!

A kamionos fuvarszállításnál is van egy előírt norma, amely szerint üres raktérrel X mennyiségű, megrakottan pedig Y mennyiségű gázolajat fogyaszt a gépjármű. Ebben az esetben is könnyen kiszűrhetőek az indokolatlan eltérések univerzális rendszerünk segítségével. Avagy például egy áruszállító kamion esetében, ha az megállt lerakodni 200 liter gázolajjal a tankjában, majd újra elindulva már csak 150 liter üzemanyagot észlel a rendszer, akkor rögtön riaszt, hiszen a lerakodás alatt minden bizonnyal valamilyen rendellenesség is történt.

Cégünk ultramodern berendezése a terület, a gép, az eszköz, a sofőr szempontjából, különböző üzemmódokban képes releváns, a hatékony munkavégzést elősegítő adatokkal szolgálni Önnek! Gondoljon cége jövőjére!

Vissza a listához

témakörök:

Honlapkészítés Honlapkészítés