Belépés
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép
Csökkentse vállalkozása kiadásait, tartsa ellenőrzés alatt munkagépeit és alkalmazottait!

A jövőbeli tervezés, előkészítés legfontosabb eszköze lehet a pontos adatfeldolgozás, az átlátható statisztikai adatok megléte. Az általunk kifejlesztett adatgyűjtő, adattároló, -továbbító és –feldolgozó, -archiváló rendszernek köszönhetően Ön különböző szempontoknak megfelelően felügyelheti, ellenőrizheti a munkafolyamatokat.

Érdekel ez a téma
Előzze meg a brutális károkat! Üzemanyag-kontroll a legkorszerűbb nyomkövető és adatszolgáltató rendszerrel.

Az elmúlt évek statisztikái megdöbbentő adatokkal szolgálnak az üzemanyaglopásokkal kapcsolatban. A trükkös tolvajok különböző agyafúrt módszerekkel képesek csapolni cége üzemanyag erőforrásait, s ezek a praktikák hamar eljuthatnak az Ön dolgozóihoz is. Vagy már el is jutottak?

Érdekel ez a téma
Pontos adatokkal a kiszámítható személyszállításért!

Autóbuszok és taxik hatékony megfigyelése és ellenőrzése!

A Business Black Box rendszernek köszönhetően Ön releváns, valós információkat kaphat a gépjárművei állapotáról, sofőrjei vezetési stílusáról, alkalmazottai megbízhatóságáról, az üzemanyag és a munkaidő kihasználásáról, a pihenőidő betartásáról, s a kapott adatokból könnyen áttekinthető nyilvántartásokat készíthet.

Érdekel ez a téma
Hatékony kontroll és felügyelet Önnek a gyári termelésben is!

Csökkentse kiadásait a mindentudó „fekete doboz” segítségével, mely a gyári termelés munkafolyamataiban is az Ön megbízható partnere!

Érdekel ez a téma
Bányagépek felügyelete

Kísérje figyelemmel a távol lévő kőbányában dolgozó gépeit...

Érdekel ez a téma

Honlapkészítés Honlapkészítés