Belépés
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép
Csökkentse vállalkozása kiadásait, tartsa ellenőrzés alatt munkagépeit és alkalmazottait!

A jövőbeli tervezés, előkészítés legfontosabb eszköze lehet a pontos adatfeldolgozás, az átlátható statisztikai adatok megléte. Az általunk kifejlesztett adatgyűjtő, adattároló, -továbbító és –feldolgozó, -archiváló rendszernek köszönhetően Ön különböző szempontoknak megfelelően felügyelheti, ellenőrizheti a munkafolyamatokat.

Érdekel ez a téma
Intelligens technológia a közúti közlekedés ellenőrzésére!

Gazdaságosság, pontosság, minőség!

A közlekedési szolgáltatás területei annyira telítettek, hogy Önnek egyszerűen nem szabad hibáznia, mindenre oda kell figyelnie, s mindent a kezében kell tartania.

A jövedelmezőség, mint cél a vállalkozás alapelve. Ezt azonban a technikai paraméterek mellett az Ön által nyújtott szolgáltatás minőségi színvonalának folyamatos emelésével is elősegítheti. A lojális és jól képzett munkatárs napi munkavégzésének elemzése, értékelése, ellenőrzése a jövedelemtermelés eszköze. Segít Önnek ebben is a 3B.

 

Érdekel ez a téma
Megvalósítható a mezőgazdasági munkálatok profitorientált lefolyása? Igen, lehetséges!

Ugye Önnél is mindennapi gond, hogy több helyen legyen egyszerre? Intézi cége ügyeit, ügyfelekkel tárgyal, miközben alkalmazottait, gépparkját, járműparkját is felügyeli. Ez többé nem csak illúzió, hanem a legújabb technológiai vívmányok és az informatika jóvoltából maga a valóság!

Érdekel ez a téma
Előzze meg a brutális károkat! Üzemanyag-kontroll a legkorszerűbb nyomkövető és adatszolgáltató rendszerrel.

Az elmúlt évek statisztikái megdöbbentő adatokkal szolgálnak az üzemanyaglopásokkal kapcsolatban. A trükkös tolvajok különböző agyafúrt módszerekkel képesek csapolni cége üzemanyag erőforrásait, s ezek a praktikák hamar eljuthatnak az Ön dolgozóihoz is. Vagy már el is jutottak?

Érdekel ez a téma
Pontos adatokkal a kiszámítható személyszállításért!

Autóbuszok és taxik hatékony megfigyelése és ellenőrzése!

A Business Black Box rendszernek köszönhetően Ön releváns, valós információkat kaphat a gépjárművei állapotáról, sofőrjei vezetési stílusáról, alkalmazottai megbízhatóságáról, az üzemanyag és a munkaidő kihasználásáról, a pihenőidő betartásáról, s a kapott adatokból könnyen áttekinthető nyilvántartásokat készíthet.

Érdekel ez a téma
Költség-csökkentés a hatékony flottakövetés és áruvédelem segítségével!

Vegye igénybe a korszerű technológia "mindent látó szemét"!

Előfordult már Önnel, hogy egy-egy fuvar, megbízás után kérdőjelek tömkelege kísértette? Hogy éjszaka nem jött álom a szemére, mert úgy érezte, becsapták? Hogy állandó idegességgel töltik el az íróasztalán tornyosuló számlák? Bosszantóan sokat őrli magát a költségeken, így nem tud az innovációra koncentrálni? Ismerjen meg egy lenyűgözően praktikus adatgyűjtő, adattároló, -továbbító és –feldolgozó, archiváló rendszert, s engedje, hogy levegyük a terhet a válláról!

Érdekel ez a téma
A vízi közlekedés hatékony kontrollja az intelligens technológia segítségével!

Nagy teljesítmény=nagy költség?

 

Ne hagyja veszni értékes erőforrásait! Engedje, hogy segítsünk!

Érdekel ez a téma
Hatékony kontroll és felügyelet Önnek a gyári termelésben is!

Csökkentse kiadásait a mindentudó „fekete doboz” segítségével, mely a gyári termelés munkafolyamataiban is az Ön megbízható partnere!

Érdekel ez a téma
Folyamatos monitoring a kötöttpályás járműveknél.

Nagy tömegű árútovábbítás, nagy költségek. Pályahasználati djak, magas üzemanyag felhasználás, jelenléti órák.

De mennyire pontosak és valósak az Ön információi eszközeinek működési, üzemelési állapotáról vagy a  költségelemeket befolyássoló tényezőkről?

Érdekel ez a téma
Bányagépek felügyelete

Kísérje figyelemmel a távol lévő kőbányában dolgozó gépeit...

Érdekel ez a téma

Honlapkészítés Honlapkészítés